FAQ

In het bestickeren van een auto zit nogal veel verschil, het kan gaan om een simpel snijtekstje of over een complete wrap. Dus onze vraag aan jou is waar je aan zit te denken. Neem contact met ons op zodat we je hiermee verder kunnen helpen.

Zelfklevend vinyl

Dit zijn wasvoorschriften voor auto’s die zijn voorzien van beletteringen met zelfklevend vinyl. Voor een optimale hechting van de zelfklevende laag op de auto dient u rekening te houden met het wassen. Wij vragen u een week te wachten met het schoonmaken van deze auto. Daarna kunt u de auto met de hand, in een wasstraat of met een hogedrukspuit wassen.

Wassen met de hand

Als u de auto met de hand wast, spoel dan -om slijtage en beschadigingen te voorkomen- de auto eerst met schoon water af en gebruik geen water dat warmer is dan 50 graden. Doe daarna wat huishoudschoonmaakmiddel in warm water en was de auto met een zachte borstel of spons.

Wassen in een wasstraat

De zelfklevende folies zijn bestand tegen de wasstraatbehandeling, mits er geen middelen met een sterk schurende werking of oplosmiddelen worden gebruikt.

Wassen met een hogedrukspuit

Met een hogedrukspuit loopt u altijd een risico. Indien u toch uw auto op deze manier wilt schoonmaken, houd dan voldoende afstand van de auto (minimaal een halve meter) en spuit met een niet al te hoge druk (niet hoger dan 40 BAR).